Over de uitgeverij
Oprichter en uitgever
Uitgeverij EigenZinnig is een kleine zelfstandige uitgeverij. Oprichter en uitgever Maaike Maring-Feenstra heeft Franse Taal- en Letterkunde gestudeerd aan de RUG (Groningen), met als specialisatie Moderne Letterkunde. Ze heeft een aantal jaren als lerares Frans gewerkt op verschillende middelbare scholen in Engeland en Nederland. In 2012 is ze begonnen met Uitgeverij EigenZinnig.

De uitgeverij
Dankzij de moderne digitale druktechnieken is het mogelijk om boeken in kleine oplages uit te brengen. Uitgeverij EigenZinnig maakt hier dankbaar gebruik van. Wij streven er naar om een uitgebreid fonds te realiseren van kwalitatief goede boeken. Dit betekent dat ook wij een strenge selectie kennen. Voor ons is het echter niet bepalend of er een grote markt is voor het boek. Het enige dat telt is, of het manuscript, wat ons betreft, voldoende kwaliteit heeft.

Vereniging van Zelfstandige Uitgevers
Uitgeverij EigenZinnig is aangesloten bij de Vereniging van Zelfstandige Uitgevers.

Online bestellen via Boekenroute en webwinkel EigenZinnig
Onze boeken zijn verkrijgbaar bij iedere boekhandel in Nederland en België. Bestelt u graag online, dan kunt u, naast de bekende grote online boekhandels, ook terecht bij onze eigen webwinkel. Verder is het wellicht de moeite waard om eens op de website van Boekenroute te kijken. Deze webwinkel is gespecialiseerd in bijzondere uitgaven van (kleine) zelfstandige uitgevers en levert daarnaast alle boeken die via de reguliere boekhandel verkrijgbaar zijn. Boekenroute levert snel en zorgvuldig en heeft een goed bereikbare vriendelijke helpdesk.