top of page

Krista van der Hulst

Auteur

Ik ben Krista van der Hulst, geboren in 1981 in Obdam. Ik woon met mijn vriend, zoon, dochter en hond in Zeist. Ik heb de studies Bouwkunde en Sociale wetenschappen gedaan en werk nu als Adviseur Huisvesting bij een zorginstelling. Van kleins af aan heb ik al een grote hobby; namelijk schrijven. Op de basisschool maakte ik kleine verslagen van de vakanties in Frankrijk met mijn ouders en schreef ik stukjes voor de schoolkrant. Tijdens mijn middelbareschooltijd schreef ik allerlei soorten verhalen; comedy, thriller, horror, avontuur en combinaties daarvan.

Een aantal korte verhalen van mij zijn inmiddels gepubliceerd, waaronder het verhaal 'Niets is wat het lijkt' in de bundel Schrikkelbruid van uitgeverij PAMAC.

Met de chicklit Dwaze dates of echte liefde die op Valentijnsdag 2014 is uitgebracht bij Uitgeverij Zilverspoor is mijn droom van het publiceren van een boek uitgekomen. Mijn tweede boek Kiezen of daten is eind 2016 uitgekomen. Mijn derde en meest recente boek Gevaarlijke date is in 2019 door uitgeverij Eigenzinnig gepubliceerd. Op dit moment ben ik bezig aan een vierde boek. Daarnaast schrijf ik artikelen en columns voor een personeelsblad en heb ik een maandelijkse blog op babybytes.nl

Naast schrijven is dansen ook een grote hobby van me evenals zwemmen, lezen, series kijken en wandelen door het bos. Ik ben verslaafd aan lipbalsem, chocola en knuffelen met mijn kinderen.

www.kristavanderhulst.nl

facebook: boekenvanderhulst/

De boeken van Krista van der Hulst

bottom of page